Onze Bed & Breakfast

Wij zijn Ronald en Anita van Oudheusden, een Nederlands echtpaar. In 2018 hebben wij ons bestaan in Nederland verruild voor een leven onder de Spaanse zon. Een lang gekoesterde wens, die met de aankoop van dit geweldige huis in vervulling is gegaan.

Na een verbouwing in de wintermaanden, is onze casa rural omgetoverd tot een comfortabele B&B op een prachtige plek tussen Murcia en Aspe, in het binnenland, op de grens van de Costa Blanca Zuid en de Costa Cálida.

Kom genieten in één van onze kamers met badkamer ensuite met iedere dag een heerlijk ontbijt of in het appartement waar je zelfvoorzienend bent. Heerlijk relaxen kun je bij het ruime zwembad of in de tuin met uitzicht op de prachtige omgeving.

Los Zuecos heeft 2 B&B-kamers voor 2 personen te huur en een tweekamer appartement geschikt voor 2-4 personen. Alle kamers hebben een eigen ingang. De luxe B&B-kamer heeft bovendien een eigen terras.

Bij het zwembad is een aparte ruimte met toilet, wastafel en douche.
Parkeren op ons eigen terrein is gratis.
In de hele accomodatie is gratis wifi beschikbaar.

Chat openen
Send your message by WhatsApp - Stuur ons een bericht via WhatsApp - Schick uns eine Nachricht - Mandanos un mensaje - Envoie-nous un message